Thursday, May 7, 2015

New Pasta Maker !! Mee,pasta,macaroni & kulit tart gulung..maruku pun boleh!












Ok detail seperti diatas..
Apa yang bestnye.. sbb lebih mudah,ringan dan lebih cepat..

Cara pemasangan & penyediaan sangat sangat senang..




apa bezanya dengan sunhow pasta maker..
pada yang dah beli sunhow pasta maker mmg akan tahu masalahnya..
sebab sunhow menggunakan bilah 8 (octopus) so xkan boleh jadi doh..
satu lagi ruang uli dan ruang keluarkan doh ditempat sama.. 
maka terjadi lah tepung/adunan tu keluar sebelum habis mengadun seelokknya..

ok ni video perbezaannya.

German pasta maker yang no 2

Berminat..cepat2..Ramadhan pun xlama lagi...

Harga RM 1240
Warranty setahun
Free Resepi
Include poslaju

Offer sehingga 30 April 2015!!
sementara stok masih ada!
Free Portable Steam Iron


10 buah terawal sahaja!!
8 buah lagi !!

Offer lagi...
Hanya RM1200  sebelum 30 April 2015!!
Free Poslaju; GST Galeri Syuhada tanggung sepenuhnya!!
Booking Deposit Only RM500!!

Open kutu
RM200 sbln x 6 bln x 6 pemain.
Cepat booking tempat giliran anda cuma RM100 shj!
Lagi cepat penuh boleh start utk bulan April..
Collection Payment on 30th every month.

Mulai 1 Mei 2015
Harga RM 1240 ; 
(Mesin naik harga)
Free Poslaju

Kutu mulai 1 Mei 2015
RM210 sbln x 6 bln x6 pemain.
Booking giliran RM100 shj!
sape booking dulu dpt giliran dulu..kecuali dia request nak lambat..
xdibenarkan request nak cepat ye..lambat je boleh..

Berminat sila buat full payment anda utk confirm order ye..Please..

Untuk order sila sms saya :
012 968 4246
*plz xyh call sbb xde yg jawab*
line 1-2 bars je buat bazir duit je

Wednesday, March 25, 2015

kena update kedai blog ni

Salam 1 Malaysia

Blog ni nak kena kemaskini.. Byk produk yg sold out nak kena remove..
Dgn pertukaran matawang... pulak lagi2 nak GST ni kan... 
bg yg kurang arif ni..ikut kan aje la... 
dah start nanti baru kita faham kot...
so ni nak perkenal kan 2 produk baru..
sy pun pening camna dgn harga saya...saya ikut harga lama je...
kalau supplier naik harga... sebab sy xupdate lg harganya..
next month berubah la harganya ye...
sekarang xyah pening2..amik je harga special ni dulu..

New Product 
boleh klik pada tajuk utk detail mengenai product

 Pasta Maker (German Technology)


Oh ye..Nescafe Red Cup ni..
 mcm yang sy bagi tau.. saya open order ni sekali setahun je..
so next2 month xde dah ye..
saya pun xnak simpan stok.. sbb brg mahal..
xmampu simpan stok..
klu 10biji pun mahu nak beribu RM.. 
so saya beli pada yg betul2 confirm order with payment shj...

Untuk order sila sms saya :
012 968 4246
*plz xyh call sbb xde yg jawab*
line 1-2 bars je buat bazir duit je


Wednesday, December 10, 2014

Pasta Maker Sale!!



Jangan tunggu lagi.. Harga termurah dipasaran. 
Tahun depan akan masuk stok baru.. dan pembekal bagitahu confirm harga naik..
dan sebelum gst dikenakan.. 

So apalagi.. beli la satu..
kalau yang tak mampu cash..boleh join kutu..

DIY YOUR FRESH MEAL.



Jenama : Sunhow
Warranty : 6 Bulan
12 Acuan

RM 750
YES!!!
RM600 sahaja!!!
 Penghabisan stok!!

Kutu hanya RM150 sebulan x 4 pemain x 4 bulan
Sesiapa yg berminat untuk bayaran ansuran/kutu sila isi form disini

*Stok Limited*

untuk kutu order sebelum 20 DEC 2014 sebab saya nak booking stok.

Postage :
RM40 Semenanjung;
RM80 Sabah & Sarawak;

Bayaran ke 
Nooriza Azreen Amirudin
Maybank 1513 9707 0108
Cimb 703 649 6484

Sila masukkan 
email : syuhada_collection@yahoo.com
 atau 
SMS : 012-9684246 
utk pengesahan bayaran anda.

Maaf :-
** Donut Maker & Waffer Maker sudah kehabisan stok**


Terima Kasih.

Monday, September 8, 2014

Mini Donut Maker kembali!!

Salam sejahtera.

Berita gembira.

Insyaallah next week donut maker terbaru akan sampai.
Sesiapa yang berminat, boleh bersiap sedia untuk merebutnya.
sebab stok limited.
Jika habis mesti lambat nak restok semula.
seperti belum ni. hampir 1 tahun++ baru saya dapat order semula.

Boleh makan pagi, petang atau supper. senang nak buatnya. baik donut atau wafer.
sedap dimakan panas2!!




Harga :
Donut Maker RM 180
Wafer Maker RM 180

Buy in set (kedua2nya)
hanya 
RM 260 !!
(tempoh terhad)

Postage :
RM15/maker sjung ; 
RM25/maker Sbh & Swk

Berminat boleh sms saya 012- 9684246.
sila sms sahaja sbb saya xde wassap dan line kat kawasan rumah saya ni sgt2 rendah. 
hanya 1-2 bar je. kalau call suara banyak putus2 je.
xdengar apa2. maaf sgt2.

atau 

emel : syuhada_collection@yahoo.com



Terima Kasih.

Saturday, January 25, 2014

Chocolate Melting Pot


OFFER!! 30 SEPT 2014
Single Pot - RM90 RM60
Double Pot - RM120 RM110
Colour : Yellow
Pre-Order
Deliver in 5-7 days after payment
Postage RM6

ORDER SMS TO 012-9684246

Sunday, September 15, 2013

Sale 1 Malaysia Bermula!!


Sale bermula dari 15,16 & 17hb

So grab it NOW!!

Boleh check harga & hantar pesanan anda di

' Order Disini '

Terima Kasih

Wednesday, August 21, 2013

Cozuma BB Cream Foundation SPF 25++


BEDAK ASAS KOMPAK BB CREAM SPF 25 PA+++
KULIT SEMPURNA DAN SEHALUS SUTERA – KEMASAN HEBAT – KEKAL PUSAM BERJAM-JAM LAMANYA
Bedak asas kompak BB Cream ringan dari COZUMATM difomulasikan dengan adunan eksklusif ramuan semulajadi untuk menjadikan tona kulit sekata, mengecilkan liang roma lalu mengembalikan keserian dan kemulusan kulit wajah.
Kulit akan kelihatan segar, halus dan berseri.
  • KULIT CANTIK TANPA CELA, SEHALUS SUTERA: Teknologi eksklusif dari Jepun dengan formulasi kompak 'krim ke bedak' yang dapat menghalus dan menyerikan semua jenis kulit.
  • KULIT HALUS BERSERI: Ramuan semula jadi yang diadun sempurna untuk menjadikan kulit wajah mulus dan tanpa cela.
  • KEKAL PUSAM SEMULAJADI SELAMA BEBERAPA JAM: Sekurang-kurangnya 10 jam wajah tanpa kilauan dengan tekstur ringan yang hebat.
BEKAS KOMPAK YANG KEDAP UDARA

Cozuma adalah inovasi baharu yang menggabungkan krim dengan bedak. Ia mempunyai tekstur seakan krim yang menjadi bedak apabila disapu pada muka. Setelah menggunakan Cozuma, anda tidak perlu lagi menggunakan bedak ringan ke atasnya, yang mana ini adalah berbeza dengan bedak kompak yang lain.

Cozuma diperkaya dengan bahan-bahan semulajadi seperti bedak mineral, ekstrak jeli raja, kolagen, squalane dan aloe cape. Ia membantu menganjalkan kulit kendur, mencerahkan tona kulit dengan memperbaiki kulit kusam dan menyeimbangkan rembesan minyak semula jadi daripada kulit anda.

Bedak mineral mempunyai kilauan indah yang mana bedak asas tidak dan ia mempunyai liputan yang baik.

CARA PENGGUNAAN:
Untuk kulit kering dan matang: campurkan Cozuma dengan pelembap harian anda supaya kulit lebih halus dan mengurangkan penglihatan liang roma.

Untuk kulit berminyak: sapukan bedak pada kulit muka sehingga sekata dengan menggunakan span.

Sila klik  "order disini"  ye... tq

Selamat Hari Raya + Promosi produk baru.

Hampir 3 minggu kita beraya ..sekejap sgt masa berlalu..
saya kalau bercuti raya mmg panjang...
bukan cuti raya je...hehe..selalu pergi bercuti..suka2 cuti sendiri...
sbb tu saya memilih bisnes online..lebih mudah pada saya..
so saya xde kedai ye.. hanya blog & FB la kedai saya..

if ada yg berminat nak bisnes part time..
tapi xtau nak start camna.. xtahu nak jual apa.. 
malu nak menjual..
xtahu nak cakap apa...
jgn risau..saya pun gitu gak dulu..

saya syorkan join bersama saya 
&
Smart Tycoon group 
yang sediakan produk,mentor,training & tips 
utk anda mulakan bisnes online anda tanpa had income..
confirm xsesat jalan...
berminat boleh sms/email saya ye..

Training/workshop terkini:

Minda Magnet Rezeki + iBest

Kota Kinabalu 7-8 sept (pendaftaran dibuka sehingga 3 sept)
Kuala Lumpur 5-6 sept
Johor Bahru Nov 2013

Jika betul2 NAK berjaya saya syorkan join training/workhop walau sekali..
sebab lebih senang faham konsep asas..
lepas tu kita continue coaching online...
boleh tanya macam2 soalan 24hour selagi mentor xtido..hehehe..

Hari ni baru sempat tgk email.. ada yang dah submit borang order..
sayangnya... tak tahu apa barang yg nak di order...
camna tu..?
Insyaallah saya reply pada puan semula ye..
saya sekarang di Resort World kijal..dulu awana kijal..cuti2 lagi...

Hujung minggu makin hampir.. mesti banyak jemputan rumah terbuka...
alahai badan...bimbang naik berat badan melambung2..
sebab dah turun 10kg lepas bersalin ni..xnak naik lagi... takutttt..
tapi xtahan tgk makanan yg sedap2... 
apa lagi.. 
V3SR utk proses pembuangan lancar dan mendarakan semula urat2 saraf saya..
eh baru ni kawan mak sy ada yg xpercaya saya dah anak 3..
siap tanya saya kahwin umur berapa..skrg umur berapa... 
diorng ingat baby saya ni anak sulung.. hati byk gumbira...
ingat lepas SPM terus kahwin... 
tolong sikit..kena sambung belajar la..baru boleh kawin....
huahua...melalut...

ok..nak maklumkan..promosi pasta maker & semua produk dah tamat...
pada yg dah submit order terdahulu..ikut harga promosi..
pada yg submit kemudian..ikut harga terkini ye...
Semua stok produk available.

Cuma ada satu produk baru promosi.. 
Cozuma BB Cream Compact Face Foundation SPF 25++


Harga biasa RM198 tak termasuk postage..
Now hanya RM100 termasuk postage !!
ada lg..
Beli 2pcs Cozuma free BB Plus Colagen 4 sachet!!
Promosi utk 21-23hb Aug 2013. Cepat2!!

Cara pemakaian mudah.. Cozuma BB Cream
Halus sangat pada kulit
Tahan lama
Nampak natural beauty.
Cuba la.
Klik "order disini"

Selamat Hari Raya.
Maaf  Zahir & Batin.
Tersalah kata atau pd tulisan saya..mohon ampun.


ada yg nk jemput saya open house ke?huhu..


Thursday, August 1, 2013

Alhamdulillah..rezeki bulan Ramadhan..

Salam Ramadhan..
kita sudah berada dihujung ramdhan...
sekejap je masa berlalu..

Saya nak update pasal mesin pelbagai acuan (mesin pasta) tu...
Alhamdulillah sambutnya menggalakkan..

Ye la hasil air tangan sendiri lebih sedap & puas 
bila family menyokong kata sedapnya kuih/masakan ibu hari ni... 
ye tak puan2?
Ada yang tak menang tangan nak siapkan tempahan biskut rayanya...
so sempat lagi klu nak buat order last minit kan?
lg sedap biskut tu kalau baru buat kan..kan?...fresh dr oven.!! nyumy2..

Offer yg sepatutnya berakhir 16hb july lepas, saya terpaksa lanjutkan...
sbb ada nak tunggu gaji & bonuskan?

Biasa harganya RM1200-RM1400++

Harga termurah dipasaran!!

Saya belum terfikir nak tutup offer bila..
bila sampai masa harga kembali asal..
Rasa dlm bulan Ogos ni jugak la...



So rebut cepat..nak booking pun boleh..
sebelum offer tamat..!!

Kepada yang nak courier
Last courier Isnin 5 Aug 2013

Untuk Order sila isi borang di "Order Di Sini"
Payment klik di M2U pay di ruang sebelah kanan blog ni..

Kepada yang nak Cash on Delivery 

Senawang sehingga 5 hb Aug 2013
Kuantan 7hb-13hb Aug 2013 

Sila hubungi sy sebelum 5 Aug utk saya reserve stok anda..
if not saya xbwk balik terutama yg di kuantan...


Terima Kasih..

Saturday, July 13, 2013

BB Plus Collagen.. Akak Terpaksa Cantik..


SANGAT KETARA PERUBAHANNYA...NAMPAK MUDA REMAJA KAN??

Memang nampak muda 

Dengan BBPLUS COLLAGEN memang TERNYATA MUDA!!!

~ hanya 1 sachet sehari
~ rasa blackurrent yg sangat sedapppp!!
~ kulit HALUS MULUS
~ TEGANG sana sini

Hah..ternganga?
Biar betul ni? Mcm tak percaya..

Hakikatnya ~~

MESTI WAJIB PERCAYA yang BBplus Collagen ni :

** Merawat kulit bukan sahaja kulit wajah tp keseluruhan badan

** Melembabkan atau menstabilkan kulit

** Merawat kulit supaya nampak lebih muda

** Menegangkan wajah

** Meee me me..mcm2 meng lagi lah!!

Nak Cantik juga raya tahun ni?


Sekarang!!

Wednesday, July 10, 2013

Jualan Awal Ramadhan 2013

 Salam awal ramadhan


Camna puasa pertama? ada yang 'TER'..?
Alhamdulillah sejak saya gunakan Bio Ever ... saya selesa jalani ibadah puasa.. tak risau gastrik lagi...
saya gastrik teruk sejak darjah 2..pedihnya Allah je yang tahu...

Kini boleh pergi bazar ramadhan awal.. xramai org..boleh pilih lauk yang masih byk & sedap2..
Alhamdulillah.. mmg betul la kesihatan xdpt dibeli...
Bila dpt balik nikmat sihat tu..
Syukurnya.. Terima Kasih Allah..

Berbuka & bersahur pula dengan kopi mineral kesegaran badan sepanjang hari..
kopi mineral bagus menjaga kestabilan asid dalam badan kita...

Ok.. sekarang Jualan Awal Ramadhan dibuka..
Boleh isi borang disini utk bekalan anda sepanjang bulan puasa..

Jom jenguk tawaran berbaloi ini sehingga 7 Ramadhan ye..
jangan teragak2...sambar terus..!

Klik link ini :


Terima Kasih & Selamat Berpuasa.

Monday, July 8, 2013

Berita terkini : 8 Jul 2013

Salam Ramadhan

Sempena bulan ramadhan yg mulia ini...saya akan adakan jualan lambak...

Murah2...secara lambak... boleh kaut byk2..
barang baru...berbaloi dr harga sebenar...
terutama pasta maker...
terhad utk 3 buah je..

















Start 2 ramadhan - 7 ramadhan shj..
nantikan ye...
boleh guna utk ramadhan ni atau hari raya ni...

Wassallam.. :)

Mesin Pelbagai Acuan (pasta maker)

Salam hormat


Mesin Pasta Maker.
Jenama : Sun How
Warranty : 6 bulan

berbeza brand tapi fungsi tetap sama.

resepi diberikan: 

Macaroni salad
Creamy Spaghetti
Macaroni in Soup
cookies
Mee kuning
Tart gulung
dll

Kini dibuka utk kutu / ansuran; sila isi borang disini

Terima Kasih

Sunday, June 16, 2013

Testing mesin baru...

Salam hormat..

Saya nak share tentang mesin mee ni sy beli hari tu utk sample...
nak test gak kehebatannya..kan..

Sejak last week nak masukkan gambar sy buat mee guna mesin mee ni... 
xde kesempatan..hari ni aqila tido je terus buat kerja..

disebabkan snap guna phone..terkial2 pulak nak transfer ke laptop...
nampak sgt dh lama xbuat kerja.. hehehe...

plus pulak aqila sejak 2 menjak ni selalu je nangis serba xkena..
kenalah attend dia... 

byk la kerja tergendala...huhu..

share gambar aqila dulu..hehehe
ni sempat snap pagi tadi...

 
Aqila tersengeh je..klu xlayan borak dgn dia...dia akan nangis... :)

ok ni saya try buat laksa beras..
selalu yg buat dgn laksa penang tu..
teringin plak nk makan laksa penang..

 Laksa dah mula keluar..


Nak buat laksa ni kena guna air yg panas..betul2gelegak...
supaya senang doh tu nak kuar..
tepung beras cepat keras klu guna air biasa..
tu yg nampak berwap je penutup tu

Hasilnya..


Saya xpernah buat laksa ni sendiri.. biasa beli je yg dh siapkan...
mudah je rupanya bila buat sendiri...
cuma sy buat sikit je...nak test jadi tak...

so..menjadi...walaupun terkial2...huhu

ok..mee kuning plak..yg ni senang je..
masuk semua bahan..mix..masuk bahan basah..
dah siap..

 dalam 10-15 minit dah boleh extrude doh mee tu..

 Sukenya..


 Banyakkan? 
1/2 kg tepung boleh hasilkan semangkuk besar mee.. 
lebih kurang 1kg mee..


Rasanya boleh makan 3 kali klu saya sekeluarga..
Jimat bukan?

Insyaallah.. 
klu sempat saya masukkan utk tart gulung pulak..
hari tu xsempat nak buat experiment lagi..

wassalam :)

Kutu/Ansuran: Order disini


Tuesday, April 23, 2013

Berita hari ini : 22 April 2013.. hehe

Alhamdulillah..

Saya telah selamat bersalin pada 22 Mac 2013 dan dikurniakan seorang puteri.

Inilah wajah puteri kami..




Bersama abangnya..

Sekarang saya masih dalam pantang.. hari ni baru berkesempatan pegang laptop.
Ini pun nak kena express je.. so..
Maaf pada email anda yang xberbalas2 sehingga ke hari ini..
hari ini dah balas ye.. so saya tunggu maklum balas dari anda pula...

Dan
kami menjemput anda sekeluarga ke 

Majlis Cukur Jambul & Aqiqah puteri kami

Aqila Hannah Bt Ahmad Fauzi Nizam

pada 27 April 2013, Sabtu

di
No 113, Jalan D' Belsa 3, 
Taman Bandar Senawang,
Seremban

jam 2ptg- 6ptg 

Dijemput seisi keluarga utk memeriahkan majlis

if tersesat atau kehilangan arah

012-9684246 Azreen
011-12366387 Fauzi

Terima Kasih.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...