Thursday, August 11, 2011

Testimoni Bio Ever - Pre Strok!

Akak ni (Pn.Izan) actually menghidapi masalah di bahagian kanan mukanya. Beliau hampir kena pre-stroke yg menyebabkan saraf di bahagian muka kanan nya jatuh & saraf di bawah mata sentiasa berkelip2. Semasa saya nak cuba kan krim Bio Ever ni pada beliau, saya kata "alamak, camner nak try kt akak ni?? nanti x nampak pulak bezanya." tapi x perlah saya test jer pada sebelah kanan tue... x sangka pulak pas 10 minit tu saya tengok muka beliau dah balance. Then akak tu bgtau saya.. yang bergerak2 di bawah mata tu pun berhenti sekejap... Syukur alhamdulillah...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...