Friday, August 5, 2011

Perkongsian Kehebatan Bio Ever..!

Salam Ramadhan....Diam tak diam dah 2 bulan saya diperkenalkan dengan Bio Ever Nano Cream ni... Memang sambutan mengalakkan..Hampir +- 70 botol terjual dlm 2 bulan..Wow! Sangat senang kan? Satu angka yang saya sendiri tak menyangka... Ni pun main2 je...kalau betul2 mesti lebih lagi...
Ternyata kehebatan Bio~Ever dpt membantu ramai yg bermasalah... Gembira bila kita dpt berita yang masing2 kembali pulih seperti sediakala setelah bertahun2 menanggung derita. Sangat teruja!!!


Krim Bio Ever - InsyaAllah, group kami adalah pelopor pengetahuan (alhamdulillah ramai researcher yg tlg buat research) dan sekaligus juara jualan paling tinggi bg produk ini sejak awal thn ini. Krim ini formulated dr Swiss dan dibuat di sini (utk status halal & bahan pun dr sini).. Antara bahannya - ekstrak pegaga, keladi liar, soya bean & ginseng. Di adun dgn krim nano- sgt halus- sampai cepat ke tempat2 tertentu yg memerlukannya. Secara ringkasnya ia akan meningkatkan sistem imun dan balancekan hormon..

Setakat ini sangat banyak testimonial yang dikeluarkan termasuklah beberapa yg kami & doktor yg merawat rasa sangat teruja, antaranya : breast cancer stage 4 sembuh dlm masa kurang 1bulan stengah, fibroid pecah secara semula jadi tanpa perlu pembedahan, mata yang dah disahkan buta selama 1 stengah tahun kembali nampak, mati pucuk selama 4 1/2 tahun kembali berfungsi hanya 2minggu, mati pucuk 2thn hanya dengan urutan 1 mlm sahaja sudah selesai dan banyak lagi... kalau setakat tiroid,resdung, kencing manis, darah tinggi, sakit tulang belakang tu..kira sangat cepat boleh tengok perubahannya (insyaAllah).. Utk hub suami isteri- hanya 5 minit sahaja!! Yg malas pun boleh jadi rajin!! This is GUARANTEED!!

Kenapa ianya menjadi kegilaan orang perempuan?? {serius..ada anak2 gadis 12thn pun curi2 pakai mak dia punya krim (ini kes dah pandai melawa lah ni) sb nak nampak glow (pinkish)}. Dari yang muka berjerawat & kesan jerawat, berjeragat, kusam, kurang seri, pucat, eye bag besar, eyebag gelap..insyaAllah boleh nakmpak perubahan dalam masa 20 minit...BUKAN sapu di muka tau!! Hanya sapu di lengan sahaja!! itu lah kehebatan teknologi Nano (now i really appreciate it). Sapu di tangan utk naikkan seri muka, tetiba dlm sebulan anda akan perasan tumit kaki dr pecah jadi licin lembut kemerahan, kesan gelap akibat deodoran di bawah ketiak tetiba cerah kembali, begitu juga di celah paha... MasyaAllah, its really amazing...

Jadi jom kita share dengan kawan2, sedara mara, jiran2 dan rakan sekerja...Sharing is Caring... On top Of that...kalau nak buat duit pun saya boleh terangkan - just amik peluang buat duit raya dgn menjadi
Consultant  sbb ramai wanita di luar sana mmg terus suka kalau dengar psl kegunaannya...Plus sekarang boleh join untuk sistem yang membolehkan anda mengumpul point untuk UMRAH 5 STAR PERCUMA!

Dengan pakej yang sangat rendah untuk menjadi Consultant / Profesional Consultant, anda ditawarkan 8 in 1 termasuklah Seminar Minda Magnet Rezeki (MMR) bernilai RM1398 (2org T&C applied) PERCUMA!

Feel Free to sms me @ 012 - 9684246 Pn. Azreen
atau Email : syuhada_collection @yahoo.com (click Disini )
atau Inbox di Facebook : Nooriza Azreen ( Click Disini )

**MMR- Minda Magnet Rezeki - Inspired gabungan seminar Pakar Motivasi Dr. Mohd Jantan, Dr. Azizan Osman, D.R. Kasmah, T. Harv Eker & Dr. Azhar. 
Antarannya : 1) Bagaimana besarkan Poket Minda, barulah rezeki banyak masuk.... 
2) Bagaimana nak mengurangkan kebocoran wang ( buat biz tak menjadi@kena tipu@duit xpernah cukup @ duit hanya cukup2 makan je@nak berbelanja pun berkira kira@ bila ada duit lebih atau bonus..bukan boleh menyimpan ...macam tau2 je...tayar botak la..peti ais xsejuk la...anak pecahkan barang la...paip sumbat la...kereta rosak la....) 
 3) Bagaimana nak jadi magnet rezeki? - kalu implemen - bukan saja boleh dpt cash, tapi jugak boleh naik pangkat, tak payah kipas2 bos..kami sudah ada bukti!! 
4) Kami akan share (bonus) - sebahagian dr course Internet Marketing by T. Harv Eker bernilai RM6000!!

Believe me...it is really an irresistable offer..see u..!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...