Tuesday, April 19, 2011

PASTA MAKER, TART GULUNG MAKER, ROTI & BUN MAKER




Mesin khas ini dicipta untuk memudahkan & mempercepatkan bagi anda yang menyintai masakan sihat & berkhasiat. Mesin mudah guna ini senang dikendalikan dan dibersihkan. 


Penghembus dalaman berfungsi sebagai pengering untuk mee. Mesin ini berhenti secara automatik apabila penutup dibuka sebagai fungsi keselamatan. 





¨ Tart Nenas Gulung





¨ Mee/Pasta/ Laksa


¨ Roti/ Bun/ Pizza 

¨ Biskut Semperit 

¨ Biskut Mazola 

¨ Biskut Sarang Semut 

¨ Keropok Lekor 


Resepi percuma
12 acuan



Memudahkan kita semua..lebih cepat & senang....
kalau nak buat mee goreng...
kita masuk je bahan2 untuk buat mee...
sementara mee siap...
kita leh sediakan bahan2 untuk mengoreng...
mee yang kita buat tu tiada bahan pengawet & pewarna..
so lebih sihat la...
masakan lebih segar!!
kebersihan tanpa was2 lagi!!


Sesiapa yg berminat untuk bayaran ansuran/kutu sila isi form disini
Pasta maker form

**disyorkan tanpa ragu**
**harga? anda mampu milikinya!!**
sila check harga terkini di atas page..

Terima kasih. 

69 comments:

  1. Pengendalian mesin buat mee/pasta tu menggunakan elektrik atau tangan. Berapa harga ?

    zahrah_mohd@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  2. wow.. canggih.. berapa harga ni?

    watie_1411@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  3. harga berapa? labqi_160391@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. berapa harga...berminat

    bie_rna@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. brapa harga mesin tu, berminat..idahnusa@gmail.com

    ReplyDelete
  6. send email tapi x reply pun???

    ReplyDelete
  7. eh..xreply ke?..rasa semua reply...xpe saya email semula ye...Sori...tq

    ReplyDelete
  8. berapa harga mesin nih sila pm meed_dah@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  9. ok..saya email semua perkembangan terkini..harga pun terkini gak..hehehe...tq

    ReplyDelete
  10. berapa harga mesin nih sila pm hadziraiza@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. salam..send hrga to khty78@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Salam... Saya berminat nak tahu detail.. boleh e-mail, hafidz@syntecx.com.my

    ReplyDelete
  13. berapa agaknya harga mesin ni...plz email ke ziziyope@gmail.com

    ReplyDelete
  14. salam...berminat...brp harga? as_azni@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. Email harga fiza3620@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Brapa hrga ye? Tlg emel nurdeena85@gmail.com

    ReplyDelete
  17. saya nak pesan satu..berapa harganya? email saya. norazam99@yahoo.com hp 0125554788. ok

    ReplyDelete
  18. boleh pm harga...pinkmama17@ymail.com

    ReplyDelete
  19. pm harga kat i.. zurina.reen@yahoo.com .. tq

    ReplyDelete
  20. salam..boleh pm harge?...irwanie81@gmail.com. t.kasih.

    ReplyDelete
  21. Berapa harga...email me at dygarman@tm.net.my

    ReplyDelete
  22. brp harga email saya di risz_aris@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. Please pm harganya at toyak.yee@gmail.com..tema kasih

    ReplyDelete
  24. pm harga els_wawa84@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. salam.. saya pengusaha kuih tart.. berminat dengan mesin ni .. berapa rm ekk tolong email maklumat ke mayang77@gmail.com

    ReplyDelete
  26. salam...sila email harga pada sy: waneda@wamo.com.my

    ReplyDelete
  27. salam sejahtera, saya berminat nak tahu harga dan kos utk post ke sarawak, harap saudari/Puan /encik/tuan boleh tolong emailkan ke sudayman77@gmail.com

    ReplyDelete
  28. saya berminat. boleh email ke akmiena@gmail.com

    ReplyDelete
  29. BERAPA HARGA YEK.
    reliance.aircond@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. Berminat. Harap pm price ke nurasy79@yahoo.com.my
    Tq

    ReplyDelete
  31. Brpa harga? nurulhuda.mustapa@gmail.com

    ReplyDelete
  32. Sy berminat nak tahu harga mesin ni, pm sy samudera_fn@yahoo.com, tq

    ReplyDelete
  33. pm saya harga mesin at ramilah.ramly@gmail.com. tq

    ReplyDelete
  34. pm saya harga mesin dan penghantaran ke kota kinabalu sabah email add jainalhasim@yahoo.com

    ReplyDelete
  35. brapa harga email sy khams_ms@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. mohon email kpd saya harga mesin ini aqidahUKM@gmail.com

    ReplyDelete
  37. Saya bermnt dgn byrn ansuran. Berapa n cmne? Ezybakery@ gmail.com

    ReplyDelete
  38. saya pengusaha tart nenas berminat dgn mesin ni..mohon email hrganya..atanblues@gmail.com

    ReplyDelete
  39. pm harga onynord@yahoo.com

    ReplyDelete
  40. Mesin Pasta,Roti,Mee & bun

    Supplier sedia ada:
    Penggunaan elektrik,mudah,ringkas & cepat.
    Cara penggunaan diberi dlm bentuk cd...resepi pun ada sekali...

    Harga rm1200 penghantaran percuma melalui courier.
    Seminggu selepas buat bayaran penuh.

    Ansuran RM400 x 3 bulan.
    Penghantaran dibuat selepas bayaran pd bulan ke 2.

    Cara pembayaran bank in ke akaun bank Maybank atau Cimb.
    Setelah pengesahan bayaran saya akan buat penghantaran.

    note:
    Buat masa ni saya sedang menunggu jawapan utk dptkan harga pasta maker yg lebih murah.
    maybe xde cd & resepi... cr supplier lain..

    Klu betul2 berminat... boleh tunggu sikit masa lagi utk saya nego dgn supplier utk harga dan depositnya...
    if nak cepat..saya amik je dgn supplier sedia ada.. so terpulang la... :)

    saya akan update harga dgn supplier baru sikit masa lagi..

    Azreen :)
    tqvm

    ReplyDelete
  41. Salam..
    Saya dah email ye.. klu xdpt cuba check kat spam box.. atau email sy semula...
    tq.

    ReplyDelete
  42. emel sy juga biz_achik@yahoo.com

    ReplyDelete
  43. blh email detail lizanaser@yahoo.com

    TQ

    ReplyDelete
  44. salam saya nak tahu berapa harga sebuah mesin mee nie.blh email detail cakedheart2u@yahoo.com

    ReplyDelete
  45. salam..na taw agher mesin neh...email.eisya23@gmail.com

    ReplyDelete
  46. Salam Ramadhan.. Nak tau harga terkini boleh terus klik order disini dibahagian atas page ni.. isi borang utk order ye..tq

    ReplyDelete
  47. salam..sy emel di FB cik..tp xreply pun..mohon reply..tq sgt..nurul

    ReplyDelete
  48. Emailkn sy jugak ye. . Berapa harganya teddy.tales@yahoo.com

    ReplyDelete
  49. Emailkan saya juga suriatiabdhalak@gmail.com

    ReplyDelete
  50. Brp harga mesin ni...email segera ye..tq
    izurrazainal@gmail.com

    ReplyDelete
  51. Email hg plz..suriyanaismail@gmail.com
    tq!!

    ReplyDelete
  52. Salam...sy berminat ngn mesin 2...email sy ke nurfarazilla@ymail.com

    ReplyDelete
  53. assalam saya berminat dgn mesin ni senang nak buat tart gulung ni pls email adrianauzalli@gmail.com price ya terima kasih :)

    ReplyDelete
  54. Salam..ada stok lg x pasta maker?? brp harga? email sy d sd8654c@gmail.com

    ReplyDelete
  55. salam , ada lagi tak stok for pasta maker ni ? saya nak order boleh ? berapa harga ? ni email saya : miamunah@gmail.com

    ReplyDelete
  56. salam, berapa ye harga. email sy zurra89@gmail.com

    ReplyDelete
  57. hi, berapa ya harga pasta maker ni. email: joannemak01@hotmail.com

    ReplyDelete
  58. salam ....harganye bp rm...email norhaflida80@gmail.com....tq

    ReplyDelete
  59. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  60. Info terkini/ promosi semasa sila rujuk pada atas page. Pasta Maker.

    Terima Kasih

    Galeri Syuhada.

    ReplyDelete
  61. As'kum...boleh pm harga..sy brminat utk membelinya...

    ReplyDelete
  62. salam ....harganye bp rm... pm ye email ... rvdot_xx@yahoo.com

    ReplyDelete
  63. Assalamualaikum... berapa harga? Berminat utk membeli. Dr miri sarawak...emel. jeraanah@gmail.com

    ReplyDelete
  64. Bgitau je terus lokasi mna... Dtg trus amek barang...bgi alamat permis...

    ReplyDelete
  65. Assallam...ade x harge terkini mesen ni...

    ReplyDelete
  66. berapa harga mesin nih ?

    pm sy

    insan3we@gmail.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...