Thursday, April 28, 2011

MINI DONUT MAKER


 
 7 LUBANG

DONUT OH DONUT!!!

ERM..YUM YUM
TERLIUR?!! 

MINI DONUT MAKER
SIAP DIBAKAR DALAM 3-5 MINIT
TIDAK BERMINYAK
MUDAH DIBAWA & PEMEGANG TAHAN HABA
TAK PAYAH SUSAH2 NAK ULI DOH!!
RESEPI DIBERI PERCUMA!!
WARRANTY 6 BULAN
FUNGSI SPT SANDWISH MAKER;
ADA LAMPU BILA DAH SIAP MASAK.

BERMINAT:
HARGA READY STOK: 
RM230 SJUNG ; RM250 SBH SWAK (7 LUBANG)
READY STOK SGT2 LIMITED!!

PRE ORDER DITUTUP PADA 5HB SETIAP BULAN;
STOK AKAN SAMPAI PADA HUJUNG BULAN BERIKUNYA;
PEMBAYARAN 50% ATAU PENUH SEBAGAI TEMPAHAN.
TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA!!

HARGA PRE ORDER:
RM 210 SJUNG ; RM230 SBH SWAK

SILA EMEL ATAU INBOX PD FB UNTUK TEMPAHAN ANDA!

TERIMA KASIH

27 comments:

  1. BARU IKLANKAN SEMALAM 28 APR 2011, SAMBUTAN AMAT MENGGALAKKAN...RAMAI YANG BERMINAT...
    ALHAMDULILLAH..!!!

    ReplyDelete
  2. adunan dier mcmana? mesti berbeza dgn adunan donut biasa kan? disertakan resepinyer skali ker?

    ReplyDelete
  3. Marlyna,
    resepi diberi percuma..saya dah tuliskan...
    bahan2nya pun senang nak dapat kat pasaraya dan kedai kek...apa2 hal boleh email saya ye...tq

    ReplyDelete
  4. salam, saya berminat untuk membeli, masih ada lagi ke offer ni.
    Harap dapat email ke norazmanis@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. assalam semua..
    Offer masih ada...sila emal saya ye...
    kadang2 terlepas pandang..terima kasih atas sokongan semua...

    ReplyDelete
  6. salam,
    ada lagi tak pembakar donut tu? sy nak satu...apa beza 7 n 14 lubang..adakah saiz donut 7 lubang lebih besar? Tolong bgtau saya mcmana nak order n kalu boleh puan tolong bg no phone ..senang nak contact..
    pls emel saya..

    nurazreen_wien@yahoo.com.my
    TQ

    ReplyDelete
  7. Assalam, Offer dah tamat...
    saya dah email nurazree_wien@yahoo.com.my..
    cuma saya jawabkan disini supaya semua leh tahu jawapannya...
    saiz donut xde beza antara 7 & 14 lubang...cuma qty pengeluaran je ada beza...yang 14 lebih byk la kan qtynya..dan saiz maker ni pun lebih besar berbanding yang 7 lubang..
    apa pun ada kelebihan & kekurangan nya bergantung keperluan kita....
    saya lebih senang dengan emel...kadang tel ni saya xsempat nak jawab..harap faham...sori ye.. :)

    ReplyDelete
  8. salam...saya nk 1,lanjutkanlah offer..nk sgt ni..plzzzz...

    bie_rna@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. salam

    saya berminat untuk membelinya, dan kalau masih ada stok, saya nak beli yang 14 lubang.boleh tak email kan sy details? dan di mana boleh saya pick up the item?

    syahirah

    norsyahirah_umt@yahoo.com

    terima kasih

    ReplyDelete
  10. salam, saya nak order donut maker 14 biji punyer..boleh hantar ke petaling jaya tak.. hazlina04@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. salam,,, donut maker 14 biji,,, kalau da ada stok tolong emailkan kat saya faridah291@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Salam...

    ada lagi tak donut maker ni?

    ReplyDelete
  13. ada lg x??
    snyap je..nak jg..mane tau blh supply mini donut kt cafe opis lak lpas ni..
    info kt sy plzz
    bawang77@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  14. salam...saya wanda,n saya sangat2 berminat... ade lagi x...
    wanda5904@gmail.com
    014-8448107

    ReplyDelete
  15. slm..sy berminat dengan mesin donut 14 lubang..brape harga?ble email resepi skali? fahmi_fksg@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. saya dah email semua..berminat boleh reply untuk dptkan no akaun ye...

    kecuali hazlina04@yahoo.com ...failure..
    try bg email lain..tq

    ReplyDelete
  17. Salam. Harga donut maker ni termasuk postage ke?? -melatisabtu@yahoo.com-

    ReplyDelete
  18. Ye.. termasuk postage...boleh email s utk order ye..tq

    ReplyDelete
  19. assalam... yg 14pcs rega brp? - dalyiena0716@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. saya nak order mini doughnut maker ni....mala@ptm.ukm.my

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum..
    Saya berminat nak tahu pasal donut maker ni...
    Donut maker 7 lubang harga RM230 Donut Maker 14 lubang harga..??
    Email saya : fieza2007@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  22. salam..sy berminat nak tahu detail..yg 7 lubang ni pembakar Nampak mcm pembakar donut..sy nak beli mesin pengadun donat..email sy aisyah_aimi@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  23. Bg sy detail harga yg 7 n 14 lubang tu..
    Email : blacksweet.berry@yahoo.com

    ReplyDelete
  24. 7 ubang dah habis..
    14 lubang mmg xde stok..
    tq

    ReplyDelete
  25. Pls email ke norizarahman@gmail.com untuk donut 7 lubang..tq

    ReplyDelete
  26. assalam..ade lg x donut maker ni? klu ade sy nk 3 set..x kisah la yg 7 holes or 14 holes, urgent..thanks anything sms me at 0122451072

    ReplyDelete
  27. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...